12568087_1546597615654763_175902667_n.jpg

Jag vet inte om jag säger det tillräckligt, men nu gör jag det och jag vill att du tar det här till dig. Jag vill verkligen att du eller ni som lyssnar på mig förstår min tacksamhet genom dessa 18 år. Det är en lång tid. Det har varit ibland varit så jävla tufft och så mycket som jag gett i tid, kraft och vilja för att få göra det jag gör. Jag är en artist som är fullt medveten om er styrka, kraft och betydelse när det kommer till varför jag fortfarande är här idag. Utan er är det här väldigt svårt att få leva på sin passion. Ni är elden, bränslet och det som får mig att gå igenom väggar när jag behöver det. Jag är så tacksam. Ni som lyssnar på mig gör att jag kan andas och skapa. Varje gång jag släpper nu inser jag vilken jävla back up och kärlek jag har från er. Jag är så lycklig, ödmjuk, tacksam och glad för den bekräftelsen. Jag vill och kommer alltid våga visa mina känslor inför den saken. Ni är kvinnor och män, barn och vuxna. Alla olika möjliga sorters människor vilket är ännu mäktigare. Allt från 8 år till 88 år. Ni är min styrka och min kraft och er kärlek är bland det vackraste man kan få som artist och textförfattare. Tusen tack för den. Jag insåg det nu när jag surfade runt på mina olika kanaler. Tack! på riktigt från hjärtat. ❤️?? Bilden tagen av @petteralexis

Bilden tagen av @petteralexis Bilden på Instagram: ift.tt/1RE0loP