Kent invalda i Swedish Music Hall Of Fame idag. Grattis! ”Vi känner oss väldigt hedrade. Att ta plats i Swedish Music Hall of Fame var inget vi ens kunde drömma om när vi startade bandet för nästan exakt 26 år sedan. Vi bugar och bockar ödmjukast inför juryn och alla de tidigare invalda. Men framför allt vill vi tacka alla er som lyssnat på våra skivor, besökt våra konserter och märkligt nog brytt sig om vad vi haft att säga. Ni har fått oss att bli viktiga. Den kärlek ni visat oss är ovärderlig och väldigt svår att återgälda. Det enda vi kan göra är att försöka skriva och spela in så bra musik som möjligt Just nu slutför vi ett nytt album med det kaos och den tidspanik som alltid uppstår, och det är därför vi tyvärr inte kan närvara. Tack & förlåt kent” Bilden tagen av @sandranordin71

Bilden tagen av @sandranordin71 Bilden på Instagram: ift.tt/1KHYmgV