Jag vill skriva och tacka er från djupet av mitt hjärta för er respons på min nominering till Finest Awards. Är så obeskrivligt tacksam för alla vackra, inspirerande ord och för att ni röstar och hjälper mig. Ni anar inte hur glad jag blir. Det betyder så otroligt mycket! Det återstår en hel månad med röstning och eftersom man får rösta en gång varje dag så hoppas jag att ni vill fortsätta gå in och rösta när ni har tid och lust! ♡ Länken ligger kvar i profilen. Varje röst jag kan skrapa ihop betyder massor! Tack igen för att ni hjälper mig att nå närmare drömmen om att vinna titeln ”Årets inspiratör”. ♡ #finestawards #swedishmoments #visitsweden #musephoto #bleachmyfilm #igscandinavia #folkcreative Bilden tagen av @jonnajinton

Bilden tagen av @jonnajinton Bilden på Instagram: ift.tt/1M8Zriq