Peewee aka @stillpee aka hardcore yngve! En av mina äldsta vänner som alltid funnits där och fortfarande gör så. Nu jobbar han med KÄK vilket är en bra sak för mig, Dimman och Oskar. Det är även Pee som gjorde låten ”The Black Shadow” med Rusiak (Ru). Kanske är det just därför KÄK finns och växer. Vad jag menar är dessa naturliga vänskapsband och vår syn på möjligheter. Det är band som knyts mellan vänner. Jag var ihop med Dimmans bästa polares syrra i skolan och Dimman och Oskar är ju släkt. Sofiaskolan massive! Vi sitter liksom alla ihop och nu bygger vi KÄK. Varför? Jo för det är det här en av de saker vi kan. Att skapa saker och se möjligheter. Pee är en av de lojalaste killarna jag vet. Han var med mig på turne, samt BMG/Bananrepubliken-tiden. Min mamma tvättade hans kläder, såg honom som sin egen son och nån gång när jag skulle hälsa på mina föräldrar så satt Pee där och drack Te. Såna band går aldrig isär. Även om man inte ses under långa perioder. Man vet vart man har varandra. Ni känner säkert igen er. Eller? #kaksumpan #käkörebro #kakhornstull ??? #käkstories Bilden tagen av @petteralexis

Bilden tagen av @petteralexis Bilden på Instagram: ift.tt/1pDbJGl