Nu börjar jag arbeta som musikpedagog i musikprojekt med bästa @iamyourescue ? @sandranordin71 , Alice Öberg & jag åker till flyktinglägret utanför Aten nu i April för att sätta igång musiken. Musik för barn är lust att mötas, lära & våga. Självkänsla, samspel, språk & kreativitet. Å mycket mer. Jag tänker göra det jag kan & sprida det vidare samt även jobba här hemma med unga nyanlända som stöd & med kommunikation. Nu kommer jag få se med egna ögon vad som händer. Trött på mångas inställning här, och på politiker. Vi behöver spons på flygbiljetter så att vi kan stötta på plats. Samt gitarrer, ukeleles, små trumskinn & shakers. Att lämna kvar. Låt oss nu alla lägga tid & pengar så att inget kan stoppa rättvisan. I AM YOU & I AM YOUth jobbar ideellt 1000000% bara hjälp. Min mail: juliafrej@gmail.com om ni vill sponsra projektet – så skickar jag er till I AM YOU – vi kommer att dokumentera i Ritsona Camp #iamyou #refugeeswelcome #sweden #sverige #iamyouth #humans #children Bilden tagen av @juliafrej

Bilden tagen av @juliafrej Bilden på Instagram: ift.tt/1SQIJl0