Ett av mina projekt som ja, jag är rätt glad över. Det är ett projekt jag varit med från början till slut där vi använt oss av väldigt mycket gamla delar i renoveringen. Fönster, dörrar, kakelugnar, räcken och gammat enkupigt handslaget tegel. Det vi inte har hittat eller som det inte går att få tag på nytillverkar vi efter gamla original. Man kan typ säga ”NYA” originaldelar. Rännor och rör görs helt för hand från raka släta plåtat till att bli rena konstverken utmed fasaden. Munblåst glas återanvänder vi. Linoljefärg som håller många år och blir vackrare ju äldre de blir. Tänk er att äga ett hus som är så vackert så man håller på och dör dag ett och att det blir bara vackrare och vackrare ju äldre det blir. Hur skall det då sluta när man nästan håller på dö när det är nygjort som det här huset. Det kan man undra över?. Skön vårkantshälsning/Tommy #valmat #enkupigt #trädgård #kulturhistoria #arkitektur #byggnadsvård #byggnadsverk #spröjs #plåttak #sekelskifte #linoljefärg #slamfärg #vackert Bilden tagen av @byggnadsverk.se

Bilden tagen av @byggnadsverk.se Bilden på Instagram: ift.tt/1pCJbMb